Különleges Leánykérés moziban

1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rögtön előkerül az előlegszámla.)

 

Sőt, amikor első alkalommal azzal távoztam, hogy "majd még meggondolom", akkor sem éreztem azt, hogy most Ti neheztelnétek.

 

2. Kimondottan korrekt volt az is, hogy egy jelentősebb összeget elengedtettek az árból, mivel én csináltam a videót.

 

3. Fontos volt számomra a gyorsaság is: az e-mailekre gyorsan jöttek a válaszok + telefonon is mindig tudtunk egyeztetni.

 

4. A lánykérés - mint korábban említettem - tökéletesen ment. Úgy találtam ki, hogy hatosban megyünk moziba (a plusz négy ember be volt avatva), ui. így még kevésbé volt feltűnő. Ezen kívül még két olyan ember volt jelen statisztaként, akit a bará... ...MENYASSZONYOM nem ismert (legalábbis sötétben nem tudta felismerni őket.) . A filmből 15 percet kértem, de ebben - mint utóbb kiderült - benne voltak a reklámok is, tehát magából a filmből csak kb. 5-6 perc ment le. (Szerencsére.) Aztán jött az eksön, és tökéletesen ment minden - a képarányos bakit leszámítva (16:9 vs. 4:3). Frankó volt, hogy a videó végén ilyen lassan erősödtek a fények!

A helyzetet azzal súlyosbítottam, hogy a menyasszonyom négy legjobb barátnőjét is beszerveztem, de ők elrejtőztek a Matchban, nehogy összetalálkozzunk velük. Amikor elindult a vetítés, megcsörgettem őket, és ők is fellopóztak a terembe, de csak a bejárathoz, hogy észrevétlenek maradjanak. A videót tehát ők is látták, és a videó végén - amikor a vásznon a nagy kérdés volt látható - ők is megjelentek, fokozva a fokozhatatlant. Sőt, ezek után az előttünk ülő "statiszták" is megfordultak, és kiderült, hogy ők is beépített emberek voltak.

 

A térdelést viszont kihagytam (Attilának már kifejtettem, hogy térdelés-ügyileg nekem "konzervatív" nézeteim vannak... :)). Volt fotós is, úgyhogy képekben is meg lett örökítve. (Párat csatolok.) Az - egyébként kifogástalan - csokor sajnos kicsit később jutott eszembe, így azt utólag adtam át.

 

leánykérés moziban

 

Utána beültünk még egy kávézóba egy szinttel lejjebb és örömködtünk. Én amúgy szénné izgultam magam, főleg attól paráztam, hogy a videó helyett vmi "Error: missing codec" jellegű hibaüzenet jelenik meg - bár tudom, hogy a DVD le lett tesztelve.

 

Ja, és a csajszi úgy tudja, hogy mindent én terveztem-szerveztem egyedül - bocsi... :))

 

Összességében hatalmas köszönet és elismerés Nektek. Végig éreztem azt, hogy Nektek is fontos, hogy jól sikerüljön minden, és nem csak a lóvét látjátok a dologban. Ez nagy szó.

 

A képarányos hiba miatt pedig ugye kaptam egy gáláns felajánlást (piknik), amivel majd biztosan élni fogok!

 

Ja, és ha más tervez ilyen lánykérést, akkor nyugodtan megadhatjátok neki az email-címemet referenciaként. És persze ha a környezetemben meglepetésről lesz majd szó, akkor feltétlenül ajánlani foglak Benneteket.

 

Üdv,

 

Attila

Vélemények

 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...
 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.