TOP 5 romantikus film egy tuti randihoz, lánykéréshez

Sok kritika éri a romantikus filmeket (főleg a férfiaktól), mondván: közhelyesek, kiszámíthatóak, nyálasak és túl sok bennük a rózsaszín. De nincs mit tenni, a nők többsége imádja az ilyen filmeket, úgyhogy, ha szeretnéd, hogy a végén hozzád bújjon vigasztalásért, akkor egy csöpögős romantikus filmet mindenképp iktass be valamelyik randitokba.

 Amélie csodálatos élete

Abban mindenki egyetért, hogy ebben a filmben a főszereplő, Audrey Tautou csodás alakítást nyújt. Ahogy a huncutságai dacára sem adja fel az álmát, hogy megtalálja az igaz szerelmet, amit végül el is nyer, bár meg is küzd érte. Ez a film még egy pasinak is simán élvezhető, és semmiképp sem a tipikus közhelyes romantikus filmek közé tartozik.

Titanic

A klasszikus romantika kedvelőinek ajánljuk. Biztos, hogy a hölgy, akivel megnézed majd számtalanszor látta már DiCaprio és Kate Winslet hajóorrban nyújtott alakítását, de épp ezért lehet megfelelő választás a film. Vagy ráhangolódtok a romantikára vagy egy közös nevetés a film komolynak szánt mára vicces jelenetein, tuti oldani fogja a hangulatot és elérheted a kívánt hatást.

Benjamin Button különös élete

Az ember feszeng az elején, izgul és mosolyog a közepén, a legvégén meg zsebkendőért nyúl, és nem csak az érzékeny nők. Ha tudod, hogy az ilyen komoly hangvételű műveknél nálad is eltörik a mécses, akkor nem biztos, hogy a legjobb választás, de ha elgondolkoztató filmet szeretnétek nézni, akkor tuti ez a film.

P.S. I love you

Könnyes-nevetős film, amelyben egy haldokló férj gondosan megtervezi a felesége életét, amikor ő már nem lesz. A levelek segítségével a gyászoló kedves újra megtalálhatja önmagát és a boldogságot. Megható, összebújós film, tuti hogy ti is egymásra találtok a végére.

Szerelem és más drogok

Könnyed vígjáték, hatalmas kérdések nélkül, ha egy kellemes estét szeretnétek együttölteni, sírás és mélyreható gondoltatok nélkül, akkor vedd elő ezt a filmet. Adott egy sármos pasi, aki minden létező nőneműt le akar fektetni, és egy gyönyörű nő, aki minden útjába kerülő pasival ágyba akar bújni. Találjuk ki mi lesz ebből.

Vélemények

 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...
 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.