Szuper kreatív ajándékok nászajándékba!

Lassan beindul az idei esküvő szezon, így ha lagziba vagy hivatalos, akkor ideje elgondolkozni, hogy mi is lenne a megfelelő ajándék. Mindig nehéz valami ötletessel előrukkolni, vagy akár a pénz átadni úgy, hogy ne legyen kínos, legyen szó közeli barátokról vagy távolabbi ismerősökről. Fusd át ötleteinket, amelyekkel tuti sikered lehet idén nyáron!

Színek világa

 

Vegyél olyan színben ajándékot az ifjú párnak, amely az adott hónapra jellemző. Így, ha például májusi esküvőre mész, akkor tökéletes ajándék lehet a smaragd színű ágynemű szett vagy étkészlet. Tedd személyesebbé az ajándékot úgy, hogy a monogramjukat is rávarázsolod az ajándékukra, figyelve, hogy a színek harmonizálhatnak. Ha közelebbről is ismered a párt, akkor kiegészítőket is beszerezhetsz nekik, mint például smaragd zöld köves ékszerek a menyasszonynak, mandzsetta a vőlegénynek, vagy mindennapi viseletnek azonos színű sál a menyasszonynak és öv a vőlegénynek.

Klub tagság

Ha a párnak megvan a közös szórakozási pontja, akkor fizesd be őket egy hónapra vagy fél évre egy tematikus klubba, és készíts erről nekik egy tanúsítványt, hogy „A Borászok Klubjának” vagy „Az elit olvasókör” tiszteletbeli tagjai. Mindezt a témához illő ajándékkal kísérheted (pl. egy különleges sajtot adhatsz a tanúsítvány mellé, amely illik majd a bor klubba vagy egy könyvbe fűzheted, amelyre már régen vágyik). Ezzel csak akkor próbálkozz, ha valóban tisztában vagy a pár érdeklődési és szórakozásai szokásaival, nehogy balul süljön el a meglepi.

Nem elcsépelt ajándék kosár

Ha azt gondolod, hogy az ajándék kosár már elcsépelt, akkor gondold újra a kérdést és egy kis kreativitással olyat alkothatsz, ami mosolyt és kellemes perceket szerez az ifjú párnak. Ehhez nem kell mást tenned, mint a kosarat a pár kedvenc dolgaival feltölteni. Felejts el a közhelyes cukrokat és sütiket, a lagzin tömérdek édesség mellett úgyse tűnne ki az ajándékod. De, ha mondjuk tudod, hogy a menyasszony táska mániás, akkor szerezz be egy vásárlási utalványt a kedvenc boltjába, tedd mellé a kedvenc kávéját (ez másnap még jól jöhet ), és fess neki egy egyedi porceláncsészét. És hogy a vőlegény se maradjon ki természetesen, neki szerezz a kedvenc sport boltjába egy utalványt, kérdezd ki a barátokat mi volt régen a kedvenc csokija, és fesd meg a párját a bögrének, amit a kedvese is kap. Ezek garantáltan olyan ajándékok, amikről mindig életük legszebb percei fognak eszükbe jutni.

Nászajándékba pénz stílusosan

Ha pedig mégis a pénznél maradnál, de nem akarod egyszerűen csak az orruk alá dugni a borítékot, akkor add át a pénzt stílusosan. Pénzdoboz, origami, lufi, az ötletek tárháza nagyon sokszínű. Így egyrészt megoldódik a kreativitás és a pénz kérdése is.

Vélemények

 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.