Romantika felsőfokon, hogy feldobd a kapcsolatodat

Fontos, hogy mindig legyenek a tarsolyodban ötletek, amelyekkel elkápráztathatod kedvesedet. Akár fel akarod dobni a kapcsolatotokat, akár csak egy kicsit megszorultál ötleteket illetően. A következőkben kicsit segíteni próbálunk, hogy kedvesed kellően értékelhesse figyelmességedet.

1.    
Hívd életre az első randitokat

Gondolkozz és keress valami olyat, ami az első randitokra emlékeztet titeket. Ez lehet egy koktél, vidd el olyan helyre ahova már régen el akart menni, (egy kis segítség a Romantikatérképpel) és a bejáratnál már várják az italotokkal, vagy egy hely, ahol először találkoztatok, ahova egy hegedűssel szerenádot adhatsz vagy adhatnak neki.

2.    
Jelek

Minden kapcsolaton belül vannak kifejezések, becenevek, amelyeket ti találtatok ki, és amelyeket azonnal megértetek. Dolgozzatok ki közös jelrendszert arra, hogy „Szeretlek”, de akár arra is, hogy „Dögös vagy”, vagy hogy „Kívánlak”. Ez lehet bármi egy mosolygós fejecskétől kezdve egy kéztartás is. A lényeg, hogy párod egyből megértse mit szeretnél jelezni neki. Ezután pedig már nincs is más dolgod, mint belecsempészni ezeket a jeleket a napjába.

3.    
Egyedi ékszer nektek         

Egy különleges alkalom közeledtével keress egy ékszerészt, aki a te instrukcióidnak megfelelően elkészít egy olyan ékszert, amelyet utána mindketten hordhattok. Ez azért is különleges, mert így olyat adhatsz neki, amit boltban nem lehet megkapni és csak nektek lesz biztosan. Ez lehet egy gyűrű, medál, karkötő, csak fantázia kérdése. De mindennek tetejében te szeretnéd elkészíteni neki akár az eljegyzési gyűrűjét is, akkor van már lehetőség saját kezűleg elkészítened ezt a különleges ékszert.

 

Vélemények

 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...
 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.