Ötletek romantikus lánykéréshez


Minden nő álma, hogy szerelme a legromantikusabban kérje meg a kezét. Főleg mivel úgy gondolják, hogy az eljegyzésbe fektetett erőfeszítés előrevetíti, hogy mennyire lesz hajlandó, hogy az esküvőbe is nagy energiákat ölni. De nézzük az első lépéseket a tökéletes eljegyzéshez:

 1. A még mindig hódító régimódi egyszerűséget, ajánljuk azoknak, akik igazi klasszikus lánykéréssel szeretnék meglepni kedvesüket. Egy tökéletes pillanatban mondd el neki mennyire szereted, és hogy mit jelent ő a te életedben, majd pedig ereszkedj térdre és tedd fel neki a nagy kérdést. Nagyon sok hölgynek még mindig ez jelenti az igazi lánykérést.
 2. De valamilyen hobbiját, szenvedélyét is belecsempészheted az eljegyzésbe. Ha például odavan az állatokért, akkor vegyél neki egy kiskutyát vagy kiscicát és kösd egy feltűnő szalaggal a kisállat nyakába a gyűrűt. Így mikor kedvesed hazaért és magához öleli az új jövevényt, egyúttal megtalálja a gyűrűt is és nem lesz más dolgod, mint letérdelni és megkérni a kezét. Tuti, hogy el fog olvadni a kiskutya/cica tekintetétől.
 3. Ha jövőbeni menyasszonyod álma mindig is volt, utazgasson Európában, és imádja a francia vagy olasz nyelvet, akkor kérd meg ezen a nyelven a kezét. Egy-két órára keress magántanárt, hogy tökéletes legyen a mondókád és ne mondj mást, mint amit kell. J Kárpótlásképpen, amiért nem vitted el rögtön a kedvenc helyére, tegyél neki egy ígéretet, hogy a mézesheteket ott töltitek majd.
 4. Kezd azzal a lánykérést, hogy a ti szerelemetek meg van írva a csillagokban, és ennek bizonyítékaként nevezz is el egy csillagot kettőtökről, amelyet aztán átnyújthatsz neki. Így tényleg mondhatod neki, hogy lehozod számára a csillagokat az égről. És amikor már azt hinné, hogy „csak” ezzel készültél neki, térdelj le elé és kérd meg szerelmed kezét.
 5. Váltsd valóra az álmát. Minden kislány álmodozik az esküvőjéről kislányként, hogy hercegnő lesz, és hogy fehér lovon jön, hozzá a királyfi. Kérdezősködj a családban, hogy a te választottadnak mi volt a szíve vágya és valósítsd meg számára.

Ha egyedi ötleted van, vagy ezekhez kérnél segítséget, keresd csapatunkat.

Vélemények

 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...
 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.