Mit nem szabad elrontani lánykérésnél?

Összegyűjtöttük, mire érdemes odafigyelni, ha nem kisebb döntésre szánod el magad, mint hogy megkérd szerelmed kezét. Nem is gondolnánk, mennyi részletre kell odafigyelni egy lánykérés során, hogy minden tökéletesen alakuljon.

1. Vidd magaddal a gyűrűt!

Hiszen ez evidens! – gondolhatnánk, de bizony volt már rá példa, hogy valaki a legalapvetőbb kelléket felejtette magával vinni. A lovag letérdelt, feltette a nagy kérdést, majd hiába kutatott a zsebében, ugyanis otthon hagyta a gyűrűt. Kellemetlen lenne ezen a bosszantó apróságon elcsúszni. Nemde?

 

2. Biztos, hogy kell a felhajtás?

Te aztán nem aprózod el, szólsz az összes barátodnak, fotóst hívsz a nagy pillanathoz, pedig Ő lehet, hogy szeretne elrejtőzni, szeretné, ha privát lenne a lánykérés. Próbáld meg kipuhatolódzni, mire vágyik kedvesed. Ha nem díjazza a feltűnést, akkor semmiféleképpen se nagy csinnadrattával, népes közönség előtt, például egy futballmérkőzésen kérjük meg a hölgy kezét!

 

3. Figyelj a részletekre, ne szerencsétlenkedj!

Hihetetlen, de igaz, Nagy-Britanniában például a következő eset történt: a lánykérést tervező férfi egy héliummal töltött léggömbbe tette a 2 millió forintos jegygyűrűt, ám ahogy kilépett vele a boltból, kifújta kezéből a szél. A 28 éves férfi a döbbenet után kocsijába pattant és két órán át próbálta nyomon követni a ballont, de hiába. Eredetileg úgy tervezte, hogy egy tűvel együtt adja át kedvesének, hogy az kipukkanthassa. A nő közölte, hogy addig szóba sem áll vele, míg nem kap egy új gyűrűt.

 

 

4. Vigyázz, kinek beszélsz róla!

Szintén apróságnak tűnhet, de ne áruld el a nagy pillanat előtt a leendő menyasszony olyan barátnőinek, rokonainak, akikről tudod, hogy kikotyoghatják. Nem lenne jó érzés, ha mástól tudná meg, mire készülsz és odaveszne a meglepetés ereje, ugye?

 

5. Ne siesd el!

Hiába nagy a szerelem, ha még csak néhány hónapja vagytok együtt, nem szabad elkapkodni, elsietni egy ilyen fontos döntést. Át kell élnetek néhány nehezebb időszakot is kapcsolatotok során ahhoz, hogy meghozzátok a helyes választást.

Ne csak ifjonti hév és a rózsaszín felhő hajtson, mikor megveszed a gyűrűt, és ne is a szülői vagy társadalmi nyomás. Csak akkor tedd meg a fontos lépést, ha nyugodtan, tiszta fejjel is biztos vagy benne, hogy vele szeretnél leélni egy egész életet. Tedd fel a kérdést magadban, nézz a tükörbe és válaszolj rá: ugyanaz a bugyi maradjon örökre?

 

6. Térj el a megszokottól, ne állj be a sorba!

Talán nem is gondolnánk, hogy a legtöbben milyen siralmas módon, mennyire ötlettelenül kérik meg kedvesük kezét, jó eséllyel nem csak Magyarországon, hanem világszerte. A Meglepkék csapata több tucat lebonyolított leánykéréssel a háta mögött segít annak, aki igazán felejthetetlenné szeretné tenni a jeles napot, több egyedi leánykérés forgatókönyvvel várjuk az eljegyzés előtt állókat. Többek között klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz!

 

 

 

Vélemények

 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...
 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.