Meglepően romantikus randi helyszínek

Íme, néhány különlegesen egyszerű ötlet, hogyan csempéssz egy kis meghittséget és humort a kapcsolatotokban, vagy ha esetleg már az eljegyzés az esedékes, akkor melyek lehetnek a tökéletes lánykérés helyszínek.

•        Csillagvizsgáló

 

Randi, lánykérés, eljegyzés a csillagvizsgálóban alkalmat ad arra, hogy lehozzuk a csillagokat az égről párunknak, nagyon romantikus és értelmes randevút ígér. (A budapestiek megtalálják a helyét a romantika térképünkön)

•              Város legrégebbi épülete

Látogassuk meg együtt a város legrégebbi épületét, de előtte készüljünk fel a történetéből, ha van ott egy jó portás, használjuk idegen vezetőnek. Tuti intellektuális randit sejtet egy ilyen látogatás, de lánykérésnek sem utolsó, ha egy ilyen különleges helyen mondhatja ki az igent.

•              Rádió

Menjünk el a helyi rádióba, kéredzkedjünk be egy élő adás meghallgatásába. Izgalmas, érdekes témákat vet fel egy ilyen kaland, és ha igazán merészek akarunk lenni és esetleg van ismerősünk, akkor élő adásban lebonyolíthatjuk a lánykérést, a kedvesed tuti hanyatt fog esni ettől az eljegyzéstől.

•              Barlang

A barlangban egész évben állandó a hőmérséklet, én ezért szeretem nagyon. Piknikre, vacsorára, fáklyákkal megvilágítva egy kis készülődést követően a legromantikusabb helyszín, és tökéletes alkalom a lánykérésre.

•              Könyvtár családfakutatás céljából

Vágjunk bele együtt a családfakutatásba, első lépésként menjünk el a könyvtárba, amit utána még sok rokonlátogatás követ. A cél annyira nemes, romantikus, hogy még a könyvtárt is jó helyszínné varázsolja, aztán ha nagyon leleményes vagy, akkor az egyik könyvbe el is rejtheted a gyűrűjét.

•              Állatmenhely vagy állatkert

Állatbarátoknak kitűnő tipp. Vigyünk együtt adományt a menhelyre, akár eledelnek is sok helyen örülnek, játsszunk egy kicsit az állatokkal. Még ha nincs is alkalmunk közülük örökbe fogadni, nagyon feltölthet minket egy ilyen alkalom, és lehet, hogy a következő randink is idevezet és mégis örökbe fogadunk majd. H pedig mégis van lehetőségetek örökbe fogadni, akkor előre beszéld meg a menhelyen dolgozókkal, hogy a kinézett kutya nyakába kössék a gyűrűt, így amikor a kutya odamegy hozzátok, nincs más dolgod, mint feltenni a nagy kérdést.

Kevésbé meglepő ötlet, de azoknak, akik nem olyan bevállalósak, szuper alkalom lehet egy állatkert látogatás, ahol szintén örökbe fogadhatunk állatot, és itt a körülmények sokkal kevésbé megrázóak.

•              Állattenyésztő látogatás

Ha a menhely túl szomorúnak ígérkezik, akkor ajánljuk az állattenyésztőt. Nem kötelező vásárolni, de itt is játszhatunk egy jót a kicsikkel, elbeszélgethetünk a tenyésztővel a fajtáról és akár ide is visszatérhetünk egyszer később komolyabb szándékkal és ugyanígy el lehet játszani a kutyus nyakába kötött gyűrűt, ha esetleg mégis vesztek egy kölyköt.

•              Faiskola, faültetés célból

Menjünk el együtt egy faiskolába, válasszunk egy fát, majd ha van rá lehetőségünk ültessük el együtt ezt a fát, ez olyan mint közös jövőt megalapozni. Környezettudatos pároknak tuti randi tipp. Ha nincs olyan hely, ahova a fát ültethetnénk, akkor válasszunk cserepes fát, ami kellően egzotikus, közepesen nehezen kezelhető, tehát nevelgetni kell, és sokáig él, például egy citromfa. Ha pedig meg akarod kérni a kezét, akkor miután végeztetek, és nem figyel oda egy pillanatig, akkor az egyik ágra felcsempészheted a gyűrűt.

•              Arborétum

Ha nem akarunk rögtön fanevelésbe kezdeni, de szeretjük a természetet, akkor menjünk arborétumba, ott egy nagy séta közben szuper jót lehet beszélgetni és bármelyik gyönyörű fa vagy virágoskert közepén le tudsz térdelni és megkérni a kezét.

•              Óvodánk, általános iskolánk (főleg, ha párunk másik helységből származik, mint mi)

Vigyük el párunkat gyerekkorunk helyszínére, mutassuk meg neki, hova jártunk oviba, isibe, rengeteg emlék fog előjönni, amikor odamegyünk, nagyon jópofa és vidám napunk lesz.

Vélemények

 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.