Kreatív ajándékok szerelmednek

Mutasd meg kedvesednek szerelmedet és szeretetedet, egy olyan ajándékkal, amely szívből jön, és amely megmutatja érzelmeidet. Add hozzá a személyesiségedet, egy saját kézzel írt aláírás, egy kis jelzés, amely a kapcsolatotokra emlékezteti, kedves gesztus lehet.

Város térkép a titkos helyekkel

Rajzolj egy egyszerű térképet arról a városról, ahol éltek a keveseddel. Használj papiruszt, vagy kellemes bézs színű papírt, és jelöld be a legfontosabb helyeket, amelyek a kapcsolatotokban jelentősek. Az első randitok helyszínét, a kedvenc éttermetekét, ahova el szoktatok bújni, vagy az első csók helyszínét. Használj különböző színeket és jeleket, hogy még inkább személyes legyen a dolog. Égesd meg a papír szélét, hogy antik hatású legyen és küldd el neki. Ha igazán stílusos szeretnél lenni, akkor küldd el neki egy palackpostába tekerve.

Fotó montázs

Szerezz be egy nagy képkeretet, amelybe majd a képeket rendezed, próbálj találni egy témát, amit együtt szerettek csinálni, vagy amit mindketten szerettek (pl.: vitorlázás). Aztán a képeket rendezd e téma köré. Az egyes képek mellé pedig írj közös mondásokat, vagy vicceket, amit csak ti ketten érthettek, vagy amit egymás között szoktatok mondogatni. Ha a születésnapjára szeretnél összeválogatni neki egy különleges összeállítást, akkor mi segítünk ebben, az újság montázsunkkal.

Szerelmes üzenetek

Nincs is annál felemelőbb, mint amikor kedvestől kapsz titkos üzenetet. Egész napra feldobja a hangulatot, vagy megédesíti az álmokat. Nem kell ehhez más, mint egy kis dobozka, amit kineveztek üzenődoboznak. Szerezz be hozzá egy szép papírt, amivel becsomagolod, vagy a közös képeitekkel borítsd be a dobozt. Hagyd benne az első üzenetet Te, amikor átadod neki, és pár nap múlva keresheted is  benne az első üzeneted kedvesedtől.

Ha exkluzív formában akarsz üzenni, akkor pedig üzenj óriásplakáton vagy egy ponyván, amit bárhol és bármikor kifeszítünk a kedvedért.

Vélemények

 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...
 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.