Hogyan legyünk romantikus leendő férjek?

A házas nők mindig panaszkodnak, hogy nincs elég romantika a házasságukban. Persze tudják, hogy a férjük szereti őket, de jól esik néha ezt tettekben is megtapasztalni. A férfiak számára romantikusnak lenni kihívás, ezért néha jobb az orruk alá nyomni, hogy merre is kéne haladniuk. Íme néhány segítség nekik, ha teljesen tanácstalanok.

Szervezz egy romantikus randit. Ez elcsépeltnek tűnhet, de egy kis odafigyeléssel izgalmassá lehet varázsolni az estét.  Tervezd meg az estéteket, szerezz be egy koncert vagy színházjegyet. Mond el kedvesednek, hogy milyen ruhát vegyen fel az alkalomra, de ne áruld el neki, hogy hova is mentek. Ez a titokzatosság felcsigázza majd a kíváncsiságot és a végén tuti lesz a siker.

Érintsd meg sokszor kedvesedet, hogy érezze a törődést, és hogy mennyire fontos ő számodra. Ezek az apró jelek sokszor többet érnek, minden elmondott szerelmes szónál.

Hívd fel kedvesed minden ok nélkül és csak mond neki, hogy szereted. Vagy ugyanígy küldj neki egy smst pár kedves becenévvel. Hidd el, párod egész napját feldobod vele és a hatás nem marad el.

Hagyj üzeneteket a házban mindenfele. Ha nem vagy jó írói vénával megáldva, akkor vegyél kis kártyákat, amelyek kifejezik az érzéseidet. Rakj a ruhái közé, a táskájába, tuti, hogy több nap lesz, mire mindre rábukkan, és mindig feldobja majd, amit olvas. Ha egy kicsit ügyesebb vagy, akkor egy kis kincskeresést csinálhatsz neki, aminek a végén várja őt valami romantikus ajándék.

Az egyik legfontosabb pedig, hogy figyelni kell az elejtett megjegyzéseire. Ezek még jól jöhetnek ajándékozáskor. Ha egy táskát, főzőtanfolyamot nézett ki magának, akkor előzd meg és vedd meg neki. El fog olvadni, hogy milyen figyelmes vagy.

Vélemények

 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...
 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.