Extrém lánykérő videók

Egyre többen szeretnék a lánykérést is különlegessé tenni kedvesük számára, amit évek múltán is mosolyogva idézhet majd fel a barátnőknek. Mostanában egyre több videó kering a videomegosztó portálokon ebben a témában. Általában mindig jót mosolygunk, röhögünk a képtelen ötleteken. Most összegyűjtöttük a kedvenceinket nektek.

Hozd rá a frászt kedvesedre!

Van, aki úgy gondolja akkor garantált az igen, ha a szívbajt hozza kedvesére. Lehet, hogy a nagy sokk hatás után mást nem bír kinyögni a hölgy, mint egy igen.

">

Ellenállhatatlan mozis lánykérés

A mozis lánykérések nálunk is igen népszerűek. Általában nálunk a moziban vetített film a pár közös életéről szól, de az itt látható úriember szereti felvezetni a mondanivalóját. Szem nem maradt szárazon mire belépett az úr a gyűrűvel.

&feature=player_embedded">&feature=player_embedded

Vidám lánykérés

Ha be akarod bizonyítani, hogy mire vagy képes, egy kis „rögtönzött” énekes táncos  produkcióval készülj, mint ez a srác és tuti odalesz a boldogságtól, amikor letérdelsz elé.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bQVoAWSP7k4#!

Vélemények

 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...
 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.