Csináld magad: ötletek a tökéletes otthoni romantikához

Egy kemény nap után, amikor meg kell küzdenünk a napi kihívásokkal, megállni a helyünket a munka és a gyereknevelés világában, akkor igazán ránk fér egy csodás feltöltődés otthon. Ehhez nem elég csak egy oldalról közelíteni, mindennek összhangban kell lennie (vacsora, fürdő, hálószoba). Az alábbiakban pár jó tanács, hogy tökéletes romantikus élményt varázsolhass magatoknak.

Konyha

 

A romantikus vacsorák mindig nagy hatással vannak az emberre, főleg egy nehéz nap után értékelhetjük az erőfeszítést. Ha szemfülesek vagyunk, akkor pajkos hozzávalókat is belecsempészhetünk a menübe, amelyek afrodiziákumként (pl. osztriga, egyes hús fajták) hathatnak az érzékekre és előkészítik a tökéletes estét. Ha pedig igazán el akartok merülni egymásban, akkor adjátok át magatokat az étel adta lehetőségeknek. Etessétek egymást, ha spagetti tészta is van a kínálatban, akkor induljatok el két oldalról és csókban érjetek össze, igyatok egymás kezét keresztezve, a fantáziátokra van bízva az egész.

Fürdőszoba

Készíts össze egy habos fürdőt kettőtöknek. Mikor a vacsora után beléptek már ott fog várni titeket a forró fürdő. Ahhoz, hogy melegen tartsd a vizet, vagy rögtön tűzforró vizet engedsz, vagy pedig mikor elkezditek a vacsorát, akkor kezded el feltölteni a kádat. Igaz így egyszer majd ki kell menned elzárni a vizet, de ne aggódj ez nem fogja megtörni a varázst. Ha tudni szeretnéd mi kell a tökéletes romantikus fürdő elkészítéséhez, akkor olvasd el erről szóló cikkünket.

Nappali

Nem minden nappaliban van romantikus kandalló, amely felszítja a tüzet, ezért az is épp elég romantikus, ha egymás karjaiban pihenve régi romantikus filmeket néztek meg együtt. Tökéletes ilyen alkalmakra klasszikus Rómeó és Júlia, Casablanca vagy a Love Story.

Hálószoba

Elvarázsolni a hálószobát egy kényeztető spa helyiséggé, tökéletes fénypontja lehet az estének. Masszírozzátok át egymást, készülj fel illatos olajokkal, krémekkel, állítsd be a hangulat fényeket, gondoskodj a megfelelő relaxáló zenékről és nem is kell mással törődnötök, mint egymással.

A többi már csak rajtatok múlik, ne feledd az együtt töltött percek örök emlékek maradnak.

Vélemények

 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...
 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.