A leánykérések fő szezonja nem is a Valentin Nap!

A legérdekesebb pedig azon kedves hölgyügyfelünk kérése, aki hiába áhítozott arra, hogy karácsonykor megkérjék a kezét, ez nem történt meg, így úgy döntött, elébe megy a dolgoknak. Ági  tegnap jelentkezett nálunk, hogy akkor segítsünk neki megkérni a barátja kezét, éspedig holnap, azaz az orosz karácsony napján, hiszen a fiú negyedrészben úgyis orosz származású.

Sajnos a férfiak többsége nem elég romantikus önmagától, hanem egy kis segítségre van szüksége az alkalom varázslatossá tételéhez. Ha van egy jó barát, aki erre készen áll, az szuper, de sokan kérnek profi segítséget tőlünk is.

Ami számít, és amire fontos az uraknak hangsúlyt fektetniük, hogy romantikus körülmények között történjen a lánykérés. Hiszen amellett, hogy a hölgy barátnői rögtön megcsodálják a gyűrűt, a következő kérdés mindig az: és hogyan történt? Ilyenkor olyan jólesik valami igazán különleges, egyedi, romantikus: „herceg a fehér lovon” sztorit mesélni.

De korábbi felmérésünkből tudjuk, hogy a hölgyeknek nem számít melyik napon, hanem igazán csak a körítés lényeges. Még az sem fontos, hogy milyen gyűrűvel kérik meg a kezüket, bár egy saját készítésű jegygyűrű tuti sikert arat.
Eddigi tapasztalatunk alapján, közel 100 megszervezett lánykéréssel a tarsolyunkban megállapítottuk, hogy a lánykérések éves eloszlása a következő: 40%-a az eljegyzéseknek karácsonykor, 25%-uk Valentin Napkor, a többi pedig az év bármely napján, főleg évfordulókon (megismerkedés évfordulója)  történik, vagy a hölgy születésnapján.

Úgy látszik Karácsonykor, amikor amúgy is együtt van a család, adott az alkalom és a közönség egy romantikus lánykéréshez. Már az ünnep meghitt hangulata, a szeretet érzés, ami átlengi az év végi ünnepeket, arra készteti az embert, hogy átgondolja, mi is igazán a fontos az életben, és amikor ráébred, hogy ez a család, akkor rögtön eszébe jut mi is a következő lépés a család felé. Pláne ha fehér karácsony van, sok hóval, akkor még a környezet, az idő is rendkívül romantikussá teszi a nagy alkalmat.

A www.leszelafelesegem.hu oldalunk üzemeltetése óta mérjük mikor vannak a lánykérések. Eddig is tudtuk, hogy évfordulók környékén, ünnepekkor esedékes a térdre borulás, de mindezidáig úgy éreztük, hogy azért még mindig a Valentin Nap viszi a pálmát. Hát ez most megdőlt. Ugyan az idei Valentin Napot még nem értük meg, így nem tudhatjuk az mit tartogat számunkra, de a karácsonyi lánykérés dömpinget nem hisszük, hogy felülmúlja majd.

Most már bizton állíthatjuk, hogy tudjuk mikor van a legtöbb leánykérés Magyarországon! És legnagyobb meglepetésünkre ez nemValentin Nap, hanem Karácsony!

 

Vélemények

 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...
 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.