Ötletek romantikus lánykéréshez

Minden nő álma, hogy szerelme a legromantikusabban kérje meg a kezét. Főleg mivel úgy gondolják, hogy az eljegyzésbe fektetett erőfeszítés előrevetíti, hogy mennyire lesz hajlandó, hogy az esküvőbe is nagy energiákat ölni. De nézzük az első lépéseket a tökéletes eljegyzéshez:

Csináld magad: ötletek a tökéletes otthoni romantikához

Egy kemény nap után, amikor meg kell küzdenünk a napi kihívásokkal, megállni a helyünket a munka és a gyereknevelés világában, akkor igazán ránk fér egy csodás feltöltődés otthon. Ehhez nem elég csak egy oldalról közelíteni, mindennek összhangban kell lennie (vacsora, fürdő, hálószoba). Az alábbiakban pár jó tanács, hogy tökéletes romantikus élményt varázsolhass magatoknak.

Szuper kreatív ajándékok nászajándékba!

Lassan beindul az idei esküvő szezon, így ha lagziba vagy hivatalos, akkor ideje elgondolkozni, hogy mi is lenne a megfelelő ajándék. Mindig nehéz valami ötletessel előrukkolni, vagy akár a pénz átadni úgy, hogy ne legyen kínos, legyen szó közeli barátokról vagy távolabbi ismerősökről. Fusd át ötleteinket, amelyekkel tuti sikered lehet idén nyáron!

Hogy adjunk nászajándékba pénzt stílusosan?

Kedvenc blogomon, az otthonedes.blog.hu-n ötleteltek arról, hogy mi is a jó nászajándék, és sok jó ötlet is felmerült arról, hogy pénzt hogy lehet stílusosan adni, ajándékként jópofán prezentálni. Következzék tehát pár eredeti  ötlet ehhez, az esküvő szezon kellős közepén.

 

Meglepően romantikus randi helyszínek

Íme, néhány különlegesen egyszerű ötlet, hogyan csempéssz egy kis meghittséget és humort a kapcsolatotokban, vagy ha esetleg már az eljegyzés az esedékes, akkor melyek lehetnek a tökéletes lánykérés helyszínek.

 

4. oldal / 6

Vélemények

 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.