Kreatív ajándékok szerelmednek

Mutasd meg kedvesednek szerelmedet és szeretetedet, egy olyan ajándékkal, amely szívből jön, és amely megmutatja érzelmeidet. Add hozzá a személyesiségedet, egy saját kézzel írt aláírás, egy kis jelzés, amely a kapcsolatotokra emlékezteti, kedves gesztus lehet.

Város térkép a titkos helyekkel

Rajzolj egy egyszerű térképet arról a városról, ahol éltek a keveseddel. Használj papiruszt, vagy kellemes bézs színű papírt, és jelöld be a legfontosabb helyeket, amelyek a kapcsolatotokban jelentősek. Az első randitok helyszínét, a kedvenc éttermetekét, ahova el szoktatok bújni, vagy az első csók helyszínét. Használj különböző színeket és jeleket, hogy még inkább személyes legyen a dolog. Égesd meg a papír szélét, hogy antik hatású legyen és küldd el neki. Ha igazán stílusos szeretnél lenni, akkor küldd el neki egy palackpostába tekerve.

TOP 5 romantikus film egy tuti randihoz, lánykéréshez

Sok kritika éri a romantikus filmeket (főleg a férfiaktól), mondván: közhelyesek, kiszámíthatóak, nyálasak és túl sok bennük a rózsaszín. De nincs mit tenni, a nők többsége imádja az ilyen filmeket, úgyhogy, ha szeretnéd, hogy a végén hozzád bújjon vigasztalásért, akkor egy csöpögős romantikus filmet mindenképp iktass be valamelyik randitokba.

 Amélie csodálatos élete

Abban mindenki egyetért, hogy ebben a filmben a főszereplő, Audrey Tautou csodás alakítást nyújt. Ahogy a huncutságai dacára sem adja fel az álmát, hogy megtalálja az igaz szerelmet, amit végül el is nyer, bár meg is küzd érte. Ez a film még egy pasinak is simán élvezhető, és semmiképp sem a tipikus közhelyes romantikus filmek közé tartozik.

Titanic

Extrém lánykérő videók

Egyre többen szeretnék a lánykérést is különlegessé tenni kedvesük számára, amit évek múltán is mosolyogva idézhet majd fel a barátnőknek. Mostanában egyre több videó kering a videomegosztó portálokon ebben a témában. Általában mindig jót mosolygunk, röhögünk a képtelen ötleteken. Most összegyűjtöttük a kedvenceinket nektek.

Hozd rá a frászt kedvesedre!

Van, aki úgy gondolja akkor garantált az igen, ha a szívbajt hozza kedvesére. Lehet, hogy a nagy sokk hatás után mást nem bír kinyögni a hölgy, mint egy igen.

" />

Hogyan legyünk romantikus leendő férjek?

A házas nők mindig panaszkodnak, hogy nincs elég romantika a házasságukban. Persze tudják, hogy a férjük szereti őket, de jól esik néha ezt tettekben is megtapasztalni. A férfiak számára romantikusnak lenni kihívás, ezért néha jobb az orruk alá nyomni, hogy merre is kéne haladniuk. Íme néhány segítség nekik, ha teljesen tanácstalanok.

Szervezz egy romantikus randit. Ez elcsépeltnek tűnhet, de egy kis odafigyeléssel izgalmassá lehet varázsolni az estét.  Tervezd meg az estéteket, szerezz be egy koncert vagy színházjegyet. Mond el kedvesednek, hogy milyen ruhát vegyen fel az alkalomra, de ne áruld el neki, hogy hova is mentek. Ez a titokzatosság felcsigázza majd a kíváncsiságot és a végén tuti lesz a siker.

Romantika felsőfokon, hogy feldobd a kapcsolatodat

Fontos, hogy mindig legyenek a tarsolyodban ötletek, amelyekkel elkápráztathatod kedvesedet. Akár fel akarod dobni a kapcsolatotokat, akár csak egy kicsit megszorultál ötleteket illetően. A következőkben kicsit segíteni próbálunk, hogy kedvesed kellően értékelhesse figyelmességedet.

1.    
Hívd életre az első randitokat

Gondolkozz és keress valami olyat, ami az első randitokra emlékeztet titeket. Ez lehet egy koktél, vidd el olyan helyre ahova már régen el akart menni, (egy kis segítség a Romantikatérképpel) és a bejáratnál már várják az italotokkal, vagy egy hely, ahol először találkoztatok, ahova egy hegedűssel szerenádot adhatsz vagy adhatnak neki.

3. oldal / 6

Vélemények

 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...
 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.