Álcázd a lánykérést orvosi esetnek

 • Részletek
 • Vásárlói vélemények

Kicsit komolyabbra, már-már tragikussá venné a lánykérést? Lánykérés szívbetegségnek álcázva, mi segítünk megteremteni hozzá a hiteles környezetet.


Panaszkodj párodnak néhány alkalommal, hogy néha szúr a szíved, és nagyon aggódsz, ezért orvoshoz fordulsz. Biztosan a sok stressz és munka az oka.


Ilyen esetekben hivatalosan először a körzeti orvost kell felkeresni, füllentsd azt, hogy elmentél hozzá, és kaptál beutalót egy specialistához, és már időpontod is van. Adunk egy hiteles beutalót, amit megmutathatsz, nehogy ezen csússzon el a történet.


Kérd meg párodat, hogy kísérjen el, még ha késik is munkából, mindenképpen menjetek együtt, mert te nagyon izgulsz.


A megbeszélt helyen és időben vár és fogad az orvos. A beutaló alapján egyből röntgenre küld. Átmentek a röntgenhez, mint normális esetben ez lenni szokott várakoztok, majd szólítanak. Bemész pár percre, mintha éppen akkor készülne a röntgen, párod türelmesen vár rád kint.


A röntgen után visszamentek az orvoshoz, nem viszitek magatokkal a felvételt, mert azt egyből az orvosnak adják.


Az orvos hamarosan meg is érkezik a nagy barna borítékkal a kezében, amiből kicsit kilóg a röntgenfelvétel. Tragikus arccal megkéri mindkettőtöket, hogy fáradjatok az irodájába, mert meg kell beszélnetek valamit.


Az irodában leültök, az orvos nézegeti a felvételt, és egy különös szív körüli rendellenességről beszél. Majd megmutatja a felvételt nektek is. A szív körül egyértelműen kirajzolódni látszik egy köves eljegyzési gyűrű. Az orvos rámutat, ez okozza a problémát.


Párod nem érti a helyzetet.


Gyorsan mondd el párodnak, hogy szíved rendellenességét csak azzal lehet orvosolni, ha feleségül megy hozzád és közben előkerül az igazi eljegyzési gyűrű. Reméljük a mielőbbi gyógyulás érdekében a hölgy igent mond.


A lánykérés után elő is kerül az orvosi szekrényből a gyógyhatású pezsgő. Hamarosan jöhet a hivatalos eljegyzés is.


A gyűrű megvan már???? Kiválasztottad már mit szeretnél az ujjára húzni ha IGENT mond?

Klikk ide, nézd meg milyenek vannak! Ha gyorsan kell 1000 eljegyzési gyűrű közül ráböksz és már viheted is, de ha van a fejedben egy egyedi elképzelés akkor 2-3 hét alatt azt elkészítjük neked és olyan gyűrűt húzhatsz az ujjára ami csak neki készült!
Hivatkozz a meglepkékre, ez garantálja a VIP bánásmódot :-)

http://www.ekszerpalota.hu/termekkategoria/eljegyzesigyuru/


Már esküvőt tervezitek és kell benne a profi segítség aki leveszi a vállatokról a terhet és olyan romantikus és különleges estét szervez nektek ami életre szóló élmény lesz akkor ezt a csapatot keresitek.
Hivatkozzatok a Meglepkékre és minden vágyatokat teljesítik :-)

https://luxuryevent.hu/


Vissza a Vagány lánykérés menüre >>>

Legnépszerűbb lánykérések


Vízi Limuzinozás
Vízi Limuzinozás
Megszervezési idő: 3 munkanap
55 000 Ft
Romantikus vacsi a Dunán
Romantikus vacsi a Dunán
Megszervezési idő: 4 munkanap
249 000 Ft
Lánykérés moziban!
Lánykérés moziban!
Megszervezési idő: 5-6 munkanap
74 990 Ft
Lánykérés ejtőernyős tandemugrással fűszerezve
Lánykérés ejtőernyős tandemugrással fűszerezve
Megszervezési idő: 5 munkanap
119 980 Ft
Lánykérés az évfordulón
Lánykérés az évfordulón
Megszervezési idő: 3 munkanap
65 000 Ft
Lánykérés 5 négyzetméteres ponyván
Lánykérés 5 négyzetméteres ponyván
Megszervezési idő: 3 munkanap
38 000 Ft

Vélemények

 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...
 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.